Så började då Chanel löpa……äntligen. På löpdag 8 åkte vi till Karlstads Djursjukhus och tog ett progesteronprov. Bortkastade pengar var det många som tyckte, dyrt och osäkert…..men vi ville ändå prova, lära oss något och höra vad de sa på djursjukhuset. De rekommenderade parning söndag/måndag. Chanel parades dag 10 (söndag) och dag 12 (tisdag) och nu har den låååååånga väntan börjat. Hoppas, hoppas att hon har tagit sig.

Rolf och Chanel åkte på parningsresan ensamma och enligt honom kändes det lovande…..hanen och Chanel gillade verkligen varandra. Nu vet jag ju att man måste vara ödmjuk, det är mycket som kan hända, men i mina dagdrömmar kommer det att födas friska och goa valpar några dagar före jul.

Vår vackra Chanel som gjorde oss så stolta när hon blev Svensk Utställningschampion i somras har parats med en vacker blenheimhane som också är Champion, dessutom Junior World Winner 2010. En riktigt spännande kombination!!

Fortsättning följer…..

Kram