Nu har gamla bastun blivit valprum. Jag är nöjd med resultatet, det blev ljust när väggarna målats. Det blev plats för lite rosetter också som bara legat och skräpat i en låda 🙂 En gammal fotölj fick plats, men tyvärr ingen säng till mig…ska nog göra ett litet krypin utanför också, med ett extra litet valprum fast bara tillfälligt), utifall det blir två kullar hihi.

Valplådan/sängen är jag inte så nöjd med, så den ska vi göra om……och ja….kanske det behövs två stycken.

Jag kommer på mig själv med att titta på de eventuellt blivande mödrarna och leta efter tecken, trots att jag vet att det är för tidigt. Cherry är ju nyparad men för Chanel har det gått tre veckor och under helgen tyckte jag nog att det var läge för henne att må lite illa men icke……..

Goaste Chanel….tycker ändå att du fått nåt visst i blicken och jag är sååååååå valpsjuk!!!!!!!!!!!

Fortsättning följer

Många Kramar