I lördags blev det en resa till Mölndal för vi skulle vara med om lilla Ellens dop. Dagen blev jättelyckad och det var trevligt att träffa vänner och släktingar som man sällan ser annars.

Här en bild från Mölndals pampiga kyrka, från vänster Rolfs äldsta söner Jonas och Patrik, huvudpersonen Ellen, Carina och Carinas bror.

Våra vofsingar fick stanna hemma på Hammarö men de var så väl omhändertagna av ”hundvakter”.

Idag fyller vår Chanel tre år HIPP HIPP HURRA!!

CH Vouges Queen Charmian ”Chanel”

Idag har det också gått fem veckor sedan parningen. Tyvärr ser jag ingen kula på magen än men tycker iallafall att tuttarna blivit ljusrosa (eller är det inbillning?). Ja ja det blir som det blir, har faktiskt inte tänkt ta ultraljud……jag får ge mig till tåls, helt enkelt. Hmmmm tror nog att hon har en aurora också *fniss*.

Idag har jag också varit på Inspirationskonferens med sex olika föreläsare. Och man blir verkligen inspirerad av Tina Thörner, eftertänksam av Mia Törnblom, rörd och ”skrattig” av Pär Johansson (Glada Hudikteatern) o.s.v. Det har med andra ord varit en skön, kravlös och härlig dag.

Kramizar tills nästa gång