Genom facebook får man en hel del kontakter…man har ju sina nära vänner och sen har man många ytliga bekanta också. Jag tycker oftast att det är riktigt trevligt och faktiskt lite beroendeframkallande….om man inte varit inne på några dagar tror man att man missat en massa info. Ibland blir någon av de ytliga bekanta som man aldrig träffat, lite närmare vän, det liksom ”stämmer” bra, en själsfrände, det är härligt.

För några dagar sedan fick jag mail från Italien. En jättetrevlig kvinna som berömde mina hundar och hon hade blivit så förtjust i framförallt de helfärgade Cherry och Chakira. Hon hade redan en ruby men drömde nu om en black&tan. Eftersom hon tyckte att mina hundar verkade ha så fin päls (fb-bilder) så ville hon veta allt om vilka stylingprodukter som jag brukade använda. Så det blev en hel del marknadföring av Chris Christensen. Sen ville hon veta allt om Chakira och då marknadsförde jag Glittertinds Kennel hihi. Kul med snälla kontakter, det gillar jag!!

Och visst är jag stolt över mina helfärgade flickor……

Ch Pringel’s Almost An Angel

Glittertind Glamorous Chakira

Imorgon hoppas jag få hälsa på hos Chakiras uppfödare och titta på alla nya goa valpar och vuxna hundar.

Ha en fortsatt trevlig helg och stressa inte för mycket!!

Kramizar