De flesta som söker spänning i tillvaron söker kanske upplevelser som att klättra i berg, hoppa bungyjump eller fallskärm. Man utmanar sig själv och sina rädslor skulle nog min dotter säga. Den inställningen har hon nog ärvt efter min man…..jag skulle inte drömma om att hoppa bungyjump.

Min spänning ligger i hundupplevelser istället!! Under helgen var vi hos Kari och Dan på Glittertinds Kennel och jag lovar att det är upplevelser som heter duga och som man kan leva på länge. Med rodnad på kinderna hade jag frågat om vi fick komma och titta på valparna som de har nu. Visste att Kari med familj hade jättemycket omkring sig just nu, men de välkomnade oss……Tack, Tack.

Rolf och jag var speciellt intresserade av att se Lilikullen, eftersom vår Chanel är kullsyster till henne. Dessa valpar och de övriga också förresten var helt ljuvliga och jag kunde nästan inte se mig mätt!! Snacka om att bli ännu mer valpsjuk.

Inget nytt om Chanels och Cherrys eventuella dräktighet. Har de några valpar så döljer de dom väl, men hoppet har vi kvar.

Dagens bild får bli på lilla Chic när hon var 2,5 månader.

Chic är halvsyster till Chanel.

Kram till nästa gång