PREGNANT, that is the question.

För många år sedan frågade jag en erfaren uppfödare om hon brukade ta ultraljud på sina parade tikar. Nej, jag vill störa tiken så lite som möjligt…var hennes svar och det har etsat sig fast i mitt minne. Lät så bra tyckte jag, så redan då bestämde jag mig att jag skulle agera likadant (eller rättare sagt inte agera). Trodde också att det skulle vara lätt att se på alla tecken istället hehe….vilka tecken? Ena dagen tror jag att Chanel är dräktig och nästa inte alls. Iochförsig är det väl lite extra spännande då. Slutar kanske med att jag tar med mig Chanel till valprummet dag 63 och ber henne börja bädda *ler*.

Det är nu cirka två veckor kvar innan Chanel eventuellt ska föda. Hon är lite tjockare än normalt, men ser absolut inte ut som de högdräktiga tikarna som brukar visas på facebook. Men de brukar väl bara ha ett par dagar kvar innan det är dags. Skulle det bara vara en eller två valpar kanske tiken kan dölja dem väl också eller…..???

Mitt drömscenarie är att Chanel får tre valpar, två tikar och en hane *fniss*, kan man få beställa det?

Cherry visar inga tecken men hon var också parad senare…..hmmmm liiiiten kula på magen kanske….önskar så mycket så jag kanske lurar mig själv dock.

Stressa lagom inför jul

var rädda om er

Kramizar