Nu ska jag skriva ett inlägg som jag egentligen inte har lust till, men jag vet att det är många som undrar.

Båda mina tikar gick tomma, det blir inga valpar till jul!!! smiley

Tommast av alla är nog ändå jag. Vi har laddat för dessa parningar väääääldigt länge. Planerat, förberett in i minsta detalj, inget fick gå snett, allt skulle vara perfekt och jag hade begärt ledigt från jobbet för en längre valpperiod. Mest patetiskt av förberedelserna var nog ändå de klippta garnstumparna i olika färger som skulle användas i rubykullen ifall valparna var svåra att skilja åt smiley.

Jag vet att det är många som hållit tummarna för oss, tack för det (även om det inte hjälpte). Vi hade ju också en del intressenter till eventuella valpar….jag är ledsen för er skull, men hoppas att ni hittar fina valpar hos en annan Kennel eller har orken att vänta.

Vi ger naturligtsvis inte upp…det blir fler löp och spännande parningar/kombinationer.

Matte….vi är väl också fina i den nyinköpta tygvalphagen!!

Kram