Jag tycker det är jätteskönt när julen är över. Har aldrig gillat denna kravfyllda helg. Nyår däremot njuter jag av…härligt med ett nytt år, oskrivna blad, en förhoppning om en positiv framtid.

Under helgen var vi i Göteborg på MyDog-utställningen. Meningen var att jag skulle stanna hemma (trodde ju att våra tikar skulle ha valpar då), men nu följde jag med istället och det ångrar jag inte. Visserligen var det tröttsamt att gå upp 04.20 både lördag och söndag och åka fram och tillbaka båda dagarna. Vi hade hundvakt hemma men inte på lördagsnatten, så då fick vi åka hem.

Vi (läs Rolf) ställde Chakira och Charmina. Båda fick excellent båda dagarna och det är vi såååå nöjda med. Chakira blev tvåa i konkurrensen i juniorklassen båda dagarna. Riktigt kul…inte så många anmälda hundar i den klassen men de som var med var väldigt fina. Charmina ställdes i den betydligt större unghundsklassen och blev oplacerad första dagen och fyra i konkurrensen andra dagen.

Min handler Rolf jobbar……här visar han Charmina.

Och jag står och tjattrar med några värmlandsflickor *ler*. Bra arbetrsfördelning tycker jag.

Det var en underbar helg, så många intryck, så många givande samtal och mycket vackra hundar att njuta av.

Hundlivet är HÄRLIGT!!

Kram