Idag har vi träffat ett gäng cavalierer (cirka 20 st) och deras mattar och hussar. Vi möttes på parkeringen i Sörmonskogen och promenerade den slinga som Rolf och jag brukar gå med våra vofsingar. Det är alltid lika roligt att prata hund med likasinnade.

En gruppbild från dagens träff

En fikapaus i skogen

Vad har Maria för gott att bjuda på?

Vi hade alla våra sex hundar med oss, men vi åkte hem med fem st. Husse och lillmatte till Nellie lånade med sig vår äldsta vofsing som sällskap. Hon har inte kommit hem ännu men jag hoppas att hon sköter sig *ler*. Våra hemmavarande hundar ligger helt utslagna i soffan.

Igår ringde Rolf för att beställa tid för hjärtkontroll av tre av våra hundar och han fick en tid direkt. Egentligen var det jättebra för Rolf fick hastigt och lustigt samla ihop hundarna, stamtavlorna och hann inte ens bli nervös. Och jag har gjort en toppendeal med min man……han ska fixa intygskontrollerna och jag ska åka med hundarna på vaccinationerna. Jag slipper andnöd och svimningskänningar hehe.

Alla tre hundarnas hjärtan slog så fint, så det blev intyg utan anmärkning….. Jippiee.

Pringel´s Almost An Angel ”Cherry”, Knattings Up-To-Date ”Charmina” och Vouges Queen Charmian ”Chanel”….. alla har nu färska hjärtintyg UA. Tror nog att vi vågar oss på lite parningar igen under våren.

Kram