Det har varit en lugn och skön helg med vackert väder.

På lördagen tog vi med oss två av dogsen och åkte till Säffle, där det var cavalierträff/promenad. Det blev de två yngsta Chakira och Chic som fick följa med på lite miljöträning i stadsmiljö. Det är sällan vi koppelgår med dessa ensamma så det kändes lite lyxigt. Oftast har vi hela flocken med oss och jag tror att de blir så beroende av varandra…..nej, lite ensamtid med var och en är nog inte fel smiley

Det var en jättetrevlig träff med mycket hundprat…så kul. Sen stannade vi till och tog en kopp kaffe och det satt bra det också.

Lilla Chic passade på att ligga i mattes knä här, lite trött smiley. Vi har nyss öppnat ett litet paket med hundleksak och hundben, som var en present till dagens cavalierpromenad-hund…skänkt av Anki på Bernerhagens Kennel. Anki har för övrigt fina bilder från träffen i sin blogg.

På söndagen var det så dags att hämta hem vår lilla snutta Charmina. Det har varit så lugnt och tyst utan vår yrhätta under veckan, men oj vad man började längta efter henne allteftersom tiden gick.

Rolf åkte tidigt på söndagsmorgonen, så på eftermiddagen var hon hemma igen. Hon steg värdigt ut ur bilen med hög svansföring. De andra hundarna nosade in henne och efter några minuter var allt som vanligt igen.

Parningarna har gått bra under veckan så nu kan man börja hålla tummarna…..spännande. Vi är så tacksamma mot Charminas uppfödare Eva på Knattings som skött om Charmina så väl och fixat allt.

Kram