Oj, va seg jag varit denna vecka…riktigt trött…undrar om det kan bero på klockan som vreds framåt, men det har jag aldrig haft problem med tidigare. Lite extra kämpigt på jobbet just nu också, för en i vårt team är sjuk och ingen vet hur länge hon blir borta.

Förra helgen ”hittade” vi en skogsrunda på södra Hammarö där vi och hundarna var alldeles ensamma och det kändes toppen. Hundarna kunde ”sträcka ut” ordentligt och de blev så härligt lyckliga. Men….vi fick med oss flera fästingar hem…usch vad jag hatar dessa kryp. Nu vill jag inte dit igen.

På söndagen var det cavalierträff på ett nytt ställe och där var det härligt, så synd bara att det är några mil från oss så dit kan vi ju inte åka varje dag.

Gruppfoto från träffen!! Det är så givande att träffa andra cavalierägare som brinner för sina telningar.

Gossip och Marcel busar…

Vår lilla Chic tillsammans med….hmmm…va hette han nu lille 5-månadervalpen efter Lili?!?

Dagarna rullar på och nu är det cirka 4 veckor sedan Charmina parades, men ännu ser vi inga tecken. Har lovat mig själv att jag inte ska inbilla mig några tecken denna gången 😉

Nu blir det fredagsmys

Trevlig Helg önskar Charmina och vi övriga i Hammarögänget