Länge, länge har jag varit sugen på en liten rubykille smiley och jag har ofta sneglat på Liljeskogens Kennel i sydvästra Norge. På långfredagen blev drömmen sann och vi hämtade hem vårt nya lilla charmtroll, Liljeskogens Lotus Charmer ”Chase”.

Tidigt på fredasmorgonen steg vi upp för att åka de cirka 120 milen tur och retur. Vi hade med oss Cherry och Chakira som ressällskap….eller… egentligen var det ju för att vi tyckte att det räckte för hundvakterna att ta hand om fyra hundar under dagen. Lite orolig var jag ju för hur uttråkade Cherry och Chakira skulle vara av att åka så långt, men jisses så nöjda de var. Sen var det ju lite avbrott också, rastningar och att vi åkte färjan Moss till Horten på nervägen. Klockan 15.00 var vi framme hos Eva och Toni i Kvinlog. Vi kände oss så välkomna och det var så härligt att träffa Eva ”live”….vi har skrivit mycket till varandra under senaste året. Vi blev också presenterade för hennes underbara hundar…..och då måste jag bara nämna Jay som varit min favorit så länge. Han var ännu vackrare i verkligheten smiley.

Och min Chase smiley så underbar!! Inte ett pip på hela hemresan…han var bara så nöjd och go.

Denna bild av Chase är tagen hos Eva några dagar innan vi hämtade honom.

Vi kom hem på natten och hundarna som varit kvar hemma välkomnade nykomlingen. Han fann sig tillrätta direkt och redan på lördagen var det full rulle.

Första dagen på Skäret

Fina Chase

Man får skynda sig att ta kort för han sitter inte stilla så länge heheSmå valpar måste vila då och då och här är jag trött….så många nya intryck i nya hemmet….gäsp

Andra dagen i nya hemmet, har fått tag på ett mysdjur i svenska flaggans färger….ja, gutten är numera svensk

Godingen

Kom och ta mig då……

Med grässtrån i mun hihi

Jag säger bara VÄLKOMMEN min ÄLSKADE DRÖMPRINS och TUSEN TACK till Eva på Liljeskogens Kennel för förtroendet att vi fick ta hand om denne goa gutt smiley