Ibland tycker man att livet rullar på men man har inte det där riktiga ”flytet”. Så har jag hittills ofta upplevt detta året. Det är inte så att något allvarligt hänt och jag är ju egentligen VÄLDIGT priviligerad…..men stolpe ut, liksom smiley.

Men så för 14 dagar sedan kom han min stora glädjespridare ”Chase” och jag har fallit pladask!! Det var meningen att jag skulle vara valpledig, men av olika anledningar gick det inte i nuläget. ”Chase” har istället varit med mig på jobbet…..och där har han gjort succé smiley. Vilken bra miljöträning det blev också…dels fick han och jag mycket egentid utan de andra i flocken…han lärde sig följa efter mig i korridorerna och varje gång som jag skulle till kopiatorn travade han med och väntade tills jag blev klar. Han träffade många olika människor och alla var ju såååå snälla smiley. De möten som jag hade inplanerade förlas till mitt kontorsrum och då sov han så sött.

Förra helgen var Rolf och jag på uppfödarutbildning (läs gärna sammanfattningen på SCKCS hemsida Lokalområde Bergslagen och mer utförligt i kommande Cavalierbladet). Då var ”Chase” med en stund på förmiddagen…..det var så många som ville gosa med honom och han tror nog verkligen att han är universums medelpunkt.

Den här bilden från förmiddagens föreläsning på ”Chase”, Rolf och mig har jag ”norpat” från Anki Silensjös hemsida (Bernerhagens). Hoppas hon inte misstycker smiley

Här min glädjespridare i hemmiljö

Han är söt när han sover också bredvid gosedjuret från IKEA.

Ha en trevlig Helg alla goa