Våra flickor ”Chanel” och ”Cherry” följs åt med det mesta smiley.

Förra sommaren följdes de åt i utställningsringarna och båda blev Champions med endast sex dagars mellanrum.

På hösten parade vi flickorna och båda gick tyvärr tomma smiley

När det för några veckor sedan var dags för löpning igen så väntade ”Chanel” in ”Cherry” och båda blev parade samtidigt.

Vi åkte med ”Cherry” till den lite äldre gentlemannen ”Danny” (NOUCH, SEUCH Longbody´s Ruby Rooster) som bor hos Kari och Dan på Glittertinds Kennel. För varje gång som jag har träffat ”Danny” blir jag bara mer och mer förtjust. Han har ett härligt temperament, så lugn och så trygg.

Rolf och ”Chanel” åkte till Vouges i Kungsbacka för kärleksmöten med ”Bailey” (SE V-10 SEUCH Clopsville Baileys). Denna hane har jag sett många gånger i utställningsringarna och han har verkligen imponerat smiley

Jag är så supernöjd med parningarna och hoppas verkligen att det blir friska, goa och vackra puppisar.

Kramizar