Ja, nu är det bara 2-3 veckor kvar till födslar smiley.

Cherry är inte så tjock men ultraljudet visade på två stycken, fast någon kan ligga gömd också. Chanel har jag inte tagit ultraljud på men hon har blivit lite rundare smiley.

Jag har länge längtat efter en liten rubytikvalp efter Cherry. Jag verkligen älskar denna tik…..hon är min nallebjörn smiley. Självklart är hanar också välkomna, det viktiga är ju att de små är livskraftiga.

Jag har mer och mer byggt upp förväntningarna angående Chanel också. Vad har hon i sin mage? Hur många? Kön?

Rufsig i håret och naturell blir hon bara vackrare och vackrare i sin dräktighet smiley. Hon är fortfarande vig som få….men ibland tycks hon komma på sitt tillstånd och då börjar hon ”vagga” lite lätt när hon går. Hon är lugn och kärleksfull och värdig (som en drottning ska vara).

Håll tummarna att allt går bra.

Kramiz