Bara tre dagar efter A-kullen såg B-kullen dagens ljus. Vår drottning Chanel (husses stora favorit) födde sex charmdroppar…två prinsessor och fyra prinsar. Det gick jättebra och både mor och barn mår bra. Puppisarna väger lite i underkant, ser ut som små fågelungar men är pigga och alerta och äter bra.

När första valpen kom till världen tittade Chanel bara förvånat på oss….typ, herregud vad är det här, vad ska jag göra? Men efter ett tag var det som om hon inte gjort annat än pysslat om små cavalierer.

Hon födde i vårt sovrum men har nu flyttat in till Cherry i valprummet. Båda tikarna värnar om just sina valpar så vi har tillfälligt stängt av mellan deras bäddar. Vi hoppas att de så småningom kan hjälpas åt med valparna smiley

Här är de små krypen smiley . Det ska bli så kul att följa deras utveckling och det är så härligt att fina Bailey hos Vouges är pappa till dessa telningar. Han är ju verkligen en tjusig kille smiley

Fina, fina Clopsville Baileys som är Svensk Champion och Svensk Vinnare 2010.

Vore verkligen kul om någon av hanvalparna blev lik honom smiley.

Nu ska vi njuuuuuta av de kommande veckorna….

Kram från hela Hammarögänget