Igår blev blenheimkullen två veckor och alla mår så bra smiley. Chanel och Cherry är väldigt olika som mammor. När Cherry har skött om sina små effektivt och exemplariskt så kommer hon gärna till oss andra tvåbenta och fyrbenta. Chanel däremot lämnar ogärna sina små överhuvudtaget. Hon pysslar och grejar med dem mest hela tiden och ibland när de sover kliver hon ur valplådan och lägger sig bredvid. Vi kallar henne ofta för vaktmästaren och det går väl igen här också, men hon blir väldigt glad när jag sätter mig bredvid och berömmer hennes små puppisar.

Lillprinsen är trygg hos mamma Chanel

Igår hade vi fotografering och jag la ut bilder på facebook….då är det lätt att glömma bort att bloggen ska underhållas också….alla har ju inte facebookkonto. Så här kommer en presentation…..

Chanels förstfödda är udda i kullen. Rejält övertecknad tik och med brunt på ena kinden, hon kom alltså först och var störst. Tjejen med attityd……tar för sig!!

Tik 1, Charmdroppens Brown Velvet

Tik 1, med brunt på ena kinden….men vackert huvud och kropp smiley

Resten av kullen består av väldigt jämna vältecknade puppisar och det kommer att bli jättesvårt för mig att välja vem/vilka jag ska spara.

Hane 1 var jättetrött och ville inte var med på bild……

Hane 2

Hane 3 är lillprinsen

Hane 4

Jag tycker att alla hanarna är så fiiiiina och jag får en ny favorit varje dag smiley

Alla valparna har rosnamn men jag har inte bestämt vilken hane som heter vad så det återkommer jag med.

Men Tik 2 heter Charmdroppens Belle Amour

Tik 2

Eftersom tikmammorna är så duktiga med sina små och alla äter så bra, så är det väldigt lättvindigt att ha så många valpar just nu. Men om ett par veckor så är det nog full rulle smiley.

Sovande prinsar

Kram