Ja, då var valpförsäljningen över för denna gången. Åtta valpar har hittat nya hem och tre godingar ska vi behålla i vår kennel. Det har varit en omvälvande, rolig, underbar och jobbig tid!! De första veckorna tog ju tikarna hand om allt på bästa sätt men sen så fick vi ju hjälpa till……skurhinken blev vår vän 😉

Sex veckors semester hade vi för att vara hemma med de små, men de sista två veckorna har både Rolf och jag behövt jobba. Och då började det stora pusslandet med tider, varannan dag började jag sent och varannan Rolf, allt för att de små inte skulle vara ensamma hemma länge. Vi sov i husbilen varannan natt för att få sammanhängande kvalitetssömn. Erkänner att det blev ganska jobbigt!!

Men det positiva är att vi hittat åtta härliga goa hem till våra telningar…vi är supernöjda och den tid vi ägnat åt de valpar vi haft till låns har varit njutbar och ljuvlig. Alla valpköparna verkade också så nöjda och glada när de hämtade sina godingar. Valparna blev spridda över Sverige och en gick till Danmark.

Vilken tur att vi hade bestämt oss för att behålla några i Kenneln, annars hade det nog blivit tomt. Ursprungstanken var en rubytik och en blenheimhane, men nu blev en blenheimtik kvar också. Jag kunde inte lämna bort henne när hon tittade på mig med sina vackra mörka ögon.

Dessa blev kvar i Kenneln……

Charmdroppens Azalea Dream ”Zally”

Charmdroppens Bow Bells ”Bowi”

Charmdroppens Belle Amour ”Belle”

Det har varit svårt att välja vilka som skulle stanna…framförallt var det svårt att välja hane i blenheimskullen, ALLA är så fina i dagsläget. Bowi (vår kille) är riktigt busig men go…tror att jag valde mer med hjärtat än med hjärnan. Vi är sååååå glada över våra sötnosar!!

Kram till nästa gång