Får man vara stolt utan att det betraktas som skrytsmiley??

Jag är stolt över de fina valpkullar som vi fick i somras i vår Kennel och det ska verkligen bli kul att följa valparnas utveckling framöver.

Jag är stolt över att valparna fick så fina nya hem!! Jag är stolt över valpköparna och så glad över att de hittade till just vår Kennel. Alla verkar också så nöjda med just sin lilla valp…..alla berättar om trygga, orädda, busiga, smarta och gosiga valpar. Okej då, nästan alla valpar är väl underbara, men ändå värmer det mitt uppfödarhjärta att höra detsmiley. JAG ÄR STOLT!!

Här kommer några bilder från A-kullens valpköpare i sina nya hem. En del bilder har skickats till mig via mail andra har jag ”knyckt” från facebook (hoppas det är okej).

Bentley i sitt nya hem i Solna

Thure när han leker med sin valpkompis. Han bor i Norrköpingstrakten

Gucci med sin extramatte Louisa

Gucci igen när han sover i vita soffan i Arvika

Så här underbart blev lille Simba välkomnad när han kom till sitt nya hem i Kalmar!!

Simbas stora kompis Charlie är 8 år….de har funnit varandra smiley

JAG ÄR STOLT!!

Kram