Nu var det längesen som jag bloggade….inspirationen har saknatssmiley

Både Rolf och jag har varit förkylda en längre tid och då blir man lite seg smiley

Om man ska ha positivt tänkande så finns det faktiskt en fördel med att ligga till sängs och vila…..man hinner tänka och planera så mycket smiley. Oj, va många provparningar jag gjort i teorin…..riktigt kul. Egentligen har jag ju en flerårsplan vad gäller uppfödningen, men eftersom det är så mycket som kan hända på vägen så får man revidera planen flera gånger om. Den senaste veckan har jag också konsulterat min inofficiella SUPERKLOKA MENTOR smiley och jag är såååååå tacksam……hon hjälpte mig verkligen att reda upp lite tankar. Allt blev mycket klarare…..jag vet nu hur jag ska göra.

Idag är det den förste november och regnar INTE….skönt. Hundarna har varit ute i trädgården och lekt ganska länge.

Trots att trädgården är full av pinnar så vill de naturligtsvis ha samma pinne hihi

Chase vann kampen om pinnen och visar stolt upp den!!

Valparna växer…blenheimarna är nu 13,5 vecka

Zally blir 14 veckor imorgon….

Chic har hunnit bli 1,5 år

Här en bild på Chic igen. Hon brukar inte vara fotogenic, men den här bilden gillar jag.

Och sist men inte minst några valpköparbilder……..

Lilla Mira som bor i Malungstrakten har två kärleksfulla småmattar

Och lille Thure Turbo ruschar oftast runt bland löven….men här står han stilla smiley

Kram Kram