Man kan nog säga att vårt hus är uppdelat i tre zoner smiley

En del, som är hundarnas…..där sover de, äter och umgås när de är ensamma.

En del som oftast är hundfri……där kan vi umgås med vänner som inte är lika förtjusta i att bli överfallna av ett helt gäng, eller om jag och gubben t.ex. vill äta själva.

Och en del som är allrummet, där vi alla vistas väldigt mycket. Som namnet antyder är det verkligen ett allrum……. vi tittar på TV, utför kontorssysslor, läser, äter ibland, sitter framför PC:n, leker och vilar.

När vi förrförra gången möblerade om, hamnade soffan vid fönstret och där passade den inte alls i burspråket. För två veckor sedan hade jag fått nog…..trivdes inte…..och då hade jag inte nog tålamod att vänta tills vi köpt ny soffa. Nej, soffan skulle UT och det direkt och då fick det bli en otraditionell lösning. In med en 140 cm säng, sparade ett par ryggkuddar från soffan och två sittkuddar som jag la nedanför sängen så även valparna kunde ta sig upp på egen hand. En gammal kista ställde jag vid fönstret så hundarna fick en bra utsiktsplats. TV- och PC-stolarna blev kvar och ett litet cafebord och två stolar fick plats. Visst är det lite trångt med alla funktioner, men också mysigt och vovvarna tryckte på ”gillaknappen”.

Översiktsbild utan dogsen

Och en till…..

Och så här kan det se ut när hundarna ska ta plats……

Nya utsiktsplatsen är populär…….

Här Chakira och lilla Zally

Alla vofsingarna gillar att ligga högt….här har småvalparna hittat favoritplatser

Bowi, snart 4 månader

Jag tror inte att någon saknar soffan för tillfället hihi

Kram