Jag tyckte 2012 var ett bra år vad gäller vårt ”hundliv” smiley.

Framförallt fick Cherry och Chanel två ljuvliga valpkullar under sommaren. Elva stycken blev det, varav åtta var hanar smiley. Det var en ganska arbetssam tid men framförallt var det härligt och spännande att följa de små. Vi hade bara tänkt spara en hane i blenheimkullen men lilla Belle Amour blev också kvar…..kunde ju inte motstå denna goding med så vackra ögon……

Tror att lilla Belle är cirka 5 veckor här och då är de nog som ljuvligast……men hon är vacker som 5 månader också.

Vem som skulle stanna kvar i vår Kennel från rubykullen var självklart….jag hade länge trånat efter en rubytikvalp….och eftersom det bara blev en tik så blev det Azalea Dream ”Zally” som förgyller vår tillvaro. Hon motsvarar alla våra drömmar smiley !!!

Zally, drygt 5 månader

Under 2012 har vi inte varit på lika många utställningar som året innan…….jag själv var nästan inte alls i ringarna. Men Rolf visade vårt vackra lakritstroll ”Chakira” och envis som han är, åkte han ibland ensam också med ett par hundar.

Vi blev otroligt glada och stolta när det visade sig att ”Chakira” blev den vinstrikaste black & tan cavalieren under året. Fantastiskt…..tusen tack till uppfödarna Kari och Dan på Glittertinds Kennel som ”producerade” en sån skönhet.

”Chakira” med sin milda blick, snart blir hon två år.

Jag längtar ut i utställningsringarna igen, men framförallt är det utomhusutställningarna som hägrar. Husbilen, campingen, stämningen runt ringen, trevliga människor med samma brinnande intresse för hundar och avel……. och förhoppningsvis bra väder. Så till sommaren planerar vi åka runt en del, ska bli så kul.

Sen hoppas vi också hinna med tre valpkullar under året. Vi planerar för en blenheimkull under våren och två ruby/blackandtan-kullar under hösten.

Välkommen 2013!!!