Idag var det inofficiell utställning i Karlstad. Vi hade anmält Bowi och Zally, båda 7 månader. Det kunde vara en bra miljöträning, tänkte vi och nog blev det miljöträning så det räckte till och blev över smiley . Redan på parkeringsplatsen blev vi varse att våra valpar bara träffat cavalierer tidigare. Bowi skulle sätta sig i respekt mot stora Grand Danois med flera mäktiga raser och skällde. Sen fick vi bevittna hur stora kraftpaket blev osams….riktigt otäckt var det när en matte inte kunde hålla sin hund, utan blev släpad i sanden, tills andra personer grep in. En boxer var också nära att hugga en cavalier över ryggen smiley HEMSKT!!

Jag ska väl inte överdriva och säga att vi tränat mycket innan, men liiiiiite iallafall och det tycktes vara bortglömt totalt smiley . Bowi var väldigt överspänd innan han skulle in i ringen.

Båda valparna frös oerhört i ridhallen, trots kläder och filtar. När det blev dags för vår tur blev jag ändå så nöjd med min lille Bowi…han skötte sig faktiskt hyfsat och slutade som BIR-valp. Mycket fin kritik smiley

Bowi-godingen

Vackert huvud enligt domaren….jag håller med smiley !!

Vår ruby Zally blev BIM-valp, också hon med mycket fin kritik, bland annat om väldigt välutvecklad kropp för sin ålder.

Vi stannade inte kvar till gruppfinalerna, trots att Bowi skulle tävla om bästa valp. Vi frös, valparna frös och vi behövde komma hem till övriga hundar. Det brukar ändå bli någon söt liten chihuahua som vinner och våra valpar hade ju redan fått den miljöträning som vi eftersträvat.

Ha det bra tills nästa gång