Nu är det ett tag sedan som jag bloggade. Har kännt mig ganska tömd på energi den senaste tiden. Det har varit både positiva och negativa händelser privat och på jobbet, men gemensamt har det resulterat i stress och spänningshuvudvärk.

Nu känner jag starkt för energipåfyllning smiley och vad kan då vara mer rofyllt och avslappnande än att hänga över valplådan. Nu har det gått 5,5 veckor sedan Charmina parades och nu tror jag faktiskt att hon är dräktig. Om allt går som det ska så blir det valpar vecka 16.

Charmina har parats med den oerhört stiliga killen NORD UCH NORD V-11 Aranel A Classic ”Buddy” som finns på Gentlelines Kennel.

Jag tycker att han har en fantastisk kropp och det ska bli så spännande att se vad det kan bli av kombinationen med min fina tik.

Veckorna går fort så snart är det dags smiley

Kram kram