Ja, nu är det knappt två veckor kvar till valpningen. Hoppas jag iallafall. Charmina har gått in i ett lugnare tempo och vill helst vara nära mig hela tiden. Hon lever som en liten diva och sover i våra sängar nuförtiden. Vi har pallat upp så hon lätt kan ta sig upp och ner för sängen men husse är snäll och hjälper henne oftast ändå under natten.

Hon är dock inte särskilt tjock, så det kanske inte blir så många valpar….men jag är tacksam för vad det blir, bara det blir någon goding smiley

Bilden på Charmina är tagen idag (2013-04-04) och den oinvigde kan nog inte se alls att hon är dräktig, men de som känner Charmina vet att hon är lite lättare i vanliga fall. Att få henne att lägga sig på rygg för att fotografera magen är totalt omöjligt smiley . Det vill hon absolut inte hehe.

En till bild på Charmina tagen idag smiley

Kram