Efter mitt förra inlägg så gick det fort smiley

Natt till fredagen så började Charmina flåsa och bädda!! På morgonen åkte Rolf till jobbet tidigt och jag stannade hemma ett par timmar, sen växlade vi och jag åkte till mitt jobb för att avsluta en del innan min semester. Trots att man är förberedd blir man ändå förskräckt…..hon skulle ju inte ha valpar förrän tisdag/onsdag till veckan.

Jag kom hem klockan 12.00 igen och Rolf åkte då till sitt jobb…sen ringde jag till honom efter en dryg timme och sa att det nog var lika bra att han kom hem igen. Men första valpen tittade ut klockan 14.05 och då var han inte hemma. Men Charmina var så duktig och klarade detta galant. Det var en vältecknad hane, knappt 200 gram som genast ville leta efter tutten. Kände mig så lättad smiley !!

En timme senare kom hane nummer två (205 gr) och en kvart senare kom en hane nr tre (149 gr). Då hade vi lite funderingar på om det var över…..men jag tyckte att jag kände fler.

Två timmar senare kom en tik på 211 gr och tio minuter senare hane nummer fyra (208 gr).

Fem valpar alltså…..var hade hon gömt dessa kan man undra?? Jag är sååååå otroligt tacksam att allt gick bra. Alla valparna fick i sig råmjölk, äter friskt och har börjat bajsa sina små bruna ”pluttar”.

Charmina mår också bara bra. Hon har duschat, ätit och utfört sina behov. Hon är duktig lilla snuttan smiley.

Charmina med sina fem små telingar smiley

En liten konstig bild på nyfödda godingar…..bättre ska komma senare.

Nu har Rolf och vår son åkt till Stockholm på dop. Jag är glad att valparna kom igår och inte idag…..nu när Charmina inte ville vänta till ”rätt” dag.

Nu ska jag luta mig över valplådan för lite valpgoooos.

Kram