Nu är valparna 16 dygn och jag har vägt dem för sista gången (tror jag). Hanarna är ganska jämnviktiga, men tiken är helt outstanding vad gäller vikten. Hon är mycket större och tjockare smiley. Alla äter dock friskt….några är t.o.m. lite missfärgat röda i ansiktet av mycket mjölk och fukt. Det försvinner sen när de minskar på diandet.

Vi har ett valprum och Charmina är oftast där med valparna, men nu börjar hon visa att hon är lite uttråkad. Helst vill hon ha sällskap av nån tvåbent också smiley men oj vad hon är duktig som mamma. Jag har alltid tyckt att Charmina varit ung, vild och lite omogen, men nu har hon verkligen tagit sin mammaroll på allvar, lilla snuttan.

Valparna är så lättvindiga och lugna, så man nästan längtar till att de ska dra igång och busa. Men det kommer….det vet jag ju smiley.

Här kommer en massa bilder av godingarna……..

Först hane nr 2, Charmdroppens Compassion (5 bilder)

Sen kommer bilder på hane nr 3, Charmdroppens Candy Cover (4 bilder)

Sen har vi hane nr 4, Charmdroppen Christopher Marlowe (5 bilder)

Sen lite bilder på kullens enda tik, Charmdroppens Constance Spry. Hon har en ”annorlunda” teckning i ansiktet smiley

Och sist/först hane nr 1, Charmdroppens Classic Sunblaze (4 bilder)

Och hela gänget

Nääää….nu får jag nog gå in till valprummet och gosa lite försiktigt med de små!!

Kram