Det blev en riktigt trevlig utställningshelg i Eskilstuna. Dotter Erica kom med tåg från Stockholm så vi hade hundvakt hela helgen. Eller rättare sagt hundvakter…..Ericas kompisar Sophia och Carolina övernattade också på Skäret. Det blev en tjejhelg med många spel smiley och hemmavarande vovvar (inkl. valparna) mådde nog som prinsar och prinsessor.

Vi ställde 4 hundar under lördagens stora officiella utställning….124 cavalierer var anmälda. Först ut av våra var Charmdroppens Bow Bells ”Bowi” som ställdes i juniorklassen hanar. Han fick Excellent men ingen placering. Tyvärr hade vi glömt kameran hemma så nedanstående två bilder är från 1:a Maj tävlingen i Mariebergsskogen där han blev BIR-valp och BIG2-valp (valpklassen 6-12 mån inofficiell tävling).

Bowi 9 månader

Sen blev det dags för Liljeskogens Lotus Charmer ”Chase” i hanar unghundsklass och han överträffade verkligen våra drömmar. Chase vann sin klass med CK och blev sedan tredje bästa hane….jipieee

Vilopaus på hundburen…..bilder tagna av snälla Carina Anklev

Domaren Mrs Diana Fry, kennel Amantra ”lyfte fram” icke Campions.

I tikklasserna ställde vi först Charmdroppens Azalea Dream ”Zally” i juniorklassen, domare Ann-Christin Sultan. Det gick inte bra (domaren tyckte att hon var för stor) så det har jag förträngt nu.

Sen ställde vi Glittertinds Glamorous Chakira ”Chakira” i öppen klass. 18 st jättefina tikar, varav 4 stod för championatet. Chakira blev trea i klassen och det är vi så jättenöjda med smiley

På kvällen var det fest med god mat och dryck och Rolf fick motta en STOR rosett för att Chakira blev bästa b/t 2012. Eftersom vi inte har några utställningsbilder på Chakira från lördagen så knäppte jag ett par kort här hemma med rosetten istället…..

Blir det här bra matte???????? Näeee

Lite bättre…..men aningen trött….vill inte sitta.

På söndagen var det inofficiell färgindelad utställning och här kommer lite bilder som Carina har tagit…..

Chase

Zally

Zally och Chase

Kraaaaaam