Ja, nu är valparna drygt 7 veckor och det börjar dra ihop sig till att de ska bli hämtade av sina nya ägare. Veterinärbesiktning på fredagen och redan på eftermiddagen och kvällen flyttar två av godingarna till sina nya hem. Känner mig så trygg med att valparna får det bra…..helt underbara valpköpare har återigen hittat till vår lilla Kennel.

Idag blev det lite fotografering av var och en smiley. Att stå snyggt på trimbordet var inte det lättaste men vad kan man begära av en 7-veckorsvalp smiley.

Först två bilder på Alfons

Sen kommer två bilder på Elsa

Sen två bilder på Nickie

Och så kommer två bilder på Bosse

Och två bilder på Sammy

I stamtavlan heter de:

Charmdroppens Christopher Marlowe

Charmdroppens Constance Spry

Charmdroppens Compassion

Charmdroppens Candy Cover

Charmdroppens Classic Sunblaze

Den här helgen har vi haft valptittare (inte valpköpare) här både lördag och söndag och valparna har haft stor frihet ute. För att vi skulle få lite frihet på söndag eftermiddag, men ändå ha valparna med oss, så fick det bli en provisorisk valphage på terassen. Jag tror inte valparna förstod varför de skulle vara bakom lås och bom smiley. Nyss hade de ju så stort område att röra sig på!!

Som att sitta i ett fängelse….man kan bli less för mindre

Man kan ju alltid slumra in

Ha det bra