Det var längesen som jag bloggade nu och när jag väl tog mig i kragen och skulle göra det så gick det inte. Innehållet accepteras inte stod det och sen försvann allt jag skrivit. Först funderade jag på om jag skrivit nåt olämpligt hehe, men sen förstod jag att det hade nåt med nya versioner, uppdateringar och gammal dator att göra. Efter byte till Internet Explorer 10 kan jag blogga, men då ser hemsidan väldigt konstig ut. Nu har jag förstått att de som har nyare versioner ser en massa streck på hemsidan. Puh, detta med datorer och program är inte min grej!!!!!

Iallafall så har det hänt lite sen sist. Cherry har haft herrbesök. Vi fick äran att låna hem fina och genomtrevliga Harry (Rabymar Magic Wizard). Han charmade både Cherry och oss med sitt goa sätt smiley.
Tusen tack Ann-Marie Kempe på Chakinoz Kennel för att du trodde på kombinationen Harry/Cherry och att du ville anförtro honom till oss några dagar. Nu är Cherry parad och vi hoppas på ruby och black&tanvalpar i vecka 36. Ser jättemycket fram emot det, tror att kärleksparet kan få fina, trevliga valpar.

Sen har vi varit på några utställningar sen sist också. Det har gått bra för våra hundar, framförallt för vår norske gutt Chase. Han har nu samlat på sig ett CERT och ett par Reserv-CERT. Hoppas han kan fortsätta visa framfötterna!!

Bilden på Chase (Liljeskogens Lotus Charmer) är tagen på Tvååkersutställningen dag 1 då han tog sitt första CERT.
Rolf och våra två hanar hade åkt ensamma till Tvååker och jag satt hemma och väntade på resultat hihi.

Till veckan får vi besök här på Skäret…..det blir kul. Men på onsdag kväll tar jag med mig lille Sammy till Mariebergsskogen för Lokalområde Bergslagen anordnar en valpträff. Det ska bli intressant att se hur Sammy reagerar när han lämnar skyddade verkstaden hemma på Skäret. Han kanske inte är lika kaxig när han inte har flocken med sig.


Charmdroppens Classic Sunblaze ”Sammy”, ser mild ut….men skenet kan bedra smiley

Det är sommar nu…..riktig härlig Sverigesommar!!
Det har blåst några dagar hos oss, men det är varma vindar.

Charmdroppens Bow Bells ”Bowi” är nog rätt nöjd med vädret även när det fläktar!! Eller kanske extra nöjd då.

Så här kan det se ut när solen går ner över Karlstad. Bilden tagen från vår altan cirka 22.00 härom kvällen. Det är en tavla som alltid växlar i utseende och vi tröttnar aldrig att titta på den.

Det blev lite blandad kompott idag, både vad gäller bilder och skrivande.

Ha det bra
Trevlig solig sommar önskar jag alla