Vilken fantastiskt fin solig sommar vi haft i år. Vi har kuskat runt i vår husbil på allahanda hundutställningar och jag måste erkänna att vi ibland undrar vad som driver en till det. I vår familj är det nog mest Rolf som älskar att ställa ut våra hundar, själv blir jag lite less ibland, framförallt när det känns alltför subjektivt smiley. Det har dock gått väldigt bra för de hundar vi ställt under sommaren….bäst har det nog gått när vi ställt för utländska rasspecialister och det tycker jag känns bra smiley. Mest fantastisk var nog utställningen i Svenstavik då vi tog hem båda certen genom Liljeskogens Lotus Charmer ”Chase” och Glittertinds Glamorous Chakira ”Chakira”.
Vi är också jättestolta över vår egenuppfödda Charmdroppens Bow Bells ”Bowi” som har samlat på sig några Reserv-cert vid endast 1 år fyllda.
Chase har nu två Cert vid 1,5 år.

Vi har inte bara ägnat oss åt hundarna under sommaren även om de numera tar den mesta tiden i anspråk.
Vi har också träffat släktingar och vänner och varit på kalas och det berikar också livet smiley

När sommaren går mot sitt slut får jag ofta lite ångest……vill inte in i vardagen igen. Jag som jobbat deltid i fyra år, jobbar för tillfället heltid och det känns minst sagt märkligt. Rolf är dock hemma på heltid så hundarna går det ingen nöd på precis.

Nu pausar vi nog lite från utställningsringarna ett tag och just nu ser vi fram emot att få hänga över valplådan istället. Min älskade, älskade Cherry är dräktig….hon är tjock och det är bara 1,5 vecka kvar. Ojojoj, vad jag ser fram emot detta, längtar och är väldigt förväntansfull.
Hur många bebisar finns det i magen månntro?? Rubysar eller Blackandtan?? Vilket kön har de?? Det pirrar i magen!!

Håll tummarna att allt går bra!!

Kram