I tisdags 2013-09-03 födde älskade Cherry 8 valpar. Vilken stor kull smiley !! Alla hade bra vikt också, runt 230 g. Det blev 6 prinsar (3 rubys och 3 b/t) och 2 prinsessor (b/t). Både mamma och puppisarna mår bra smiley, de små ökar stadigt i vikt. Här kommer lite bilder tagna när de är 1 dygn, 3 dygn och 4 dygn.

Stolt mamma Cherry med åttlingarna…..pappa Harry (Rabymar Magic Wizard) kan också vara stolt!!

Endast 1 dygn har gått. De är så lika så vissa av dem har fått garn i olika färger runt halsen.

Närstudie vid 1 dygn

Här är gänget 3 dygn

Rubyhane 3 dygn….nosen börjar pigmenteras med svart

Mammas mjölk smakar så gott….mums

Här har alla 8 samlats vid mjölkbaren!! Mamma Cherry är så duktig, hon klarar allt galant trots att de är så många. Hon är förvånadsvärt pigg också, men det är klart att det måste bli tröttsamt i längden. Efter den här rekordkullen ska hon dock få vila vääääldigt länge, har jag tänkt, innan det eventuellt blir några fler valpar för hennes del


Hane 4 dygn

Rubyhane 4 dygn

B/T tik 4 dygn

Ha en fortsatt bra helg

Kram