Idag på morgonen har vi klippt 144 klor på valparna. Det är lite svettigt för man vill ju vara så försiktig och vänta så de inte sprattlar. Men det är nödvändigt, tycker jag….klorna är vassa och man vill ju inte att de ska riva varandra eller tiken.

Efter klippningen blev de också väääääldigt trötta…..smiley

Och då såg det ut såhär i valplådan

Annars är det mest full rulle nu. De är uppe på benen och spatserar runt. De får uppblött foder 1-2 gånger per dag för att avlasta mamma Cherry och att de bör vänja sig. Det är lite olika hur mycket de fattar vitsen med fastare föda….en del äter glupskt medan andra väntar tills de får mjölk av mamman. Cherry håller en del på bestämda mattider nu. Hon ger alltid ett kvällsmål cirka 22.00 och då sover de (?) hela natten. Åtminstone stör de inte oss. Jag är full av beundran av hur mamma Cherry sköter sin stora kull.

Här kommer lite blandade bilder……


Ha det så bra tills nästa gång

Kram