Nu har det snart gått 6 veckor sedan valparna föddes. De är så fantastisk goa och trots att de är så många så är de relativt lättskötta. Deras vardag består av att äta, sova, busa och utforska omvärlden.

Valparna äter numera uppblött foder och får då och då en liten slurk av mamma Cherry. Det gäller att vara alert när mamma kommer för mjölbaren rusar förbi ganska fort, sen hoppar hon upp i sängen i valprummet. Därifrån kan hon sköta om dem, slickar och håller dem allmänt rena….hon lutar sig ner över dem. Helt förståeligt är hon lite rädd om sina tuttar för nu har valparna fått tänder. Valparna har hälsat på alla våra vuxna hundar och blir mer eller mindre omhuldade. Vår Belle som är drygt ett år vill gärna agera som extramamma eller rättare sagt hon tycker nog att det är hon som är den ”riktiga” mamman.

Avslutar med en bild på Charmdroppens Dominic…en riktig sötnos.

Ha det bra tills nästa gång