Jag håller fast vid att det varit en väldigt lättvindig kull hittills…..de är så nöjda med tillvaron. Visst det är mycket städjobb, mycket att ta rätt på. Valparna testar sina tänder på leksaker, möbler, våra och besökarnas händer och lite på varandra. Ja, de är väl som valpar är mest. De har fått lite utökat utrymme att vistas på ibland…..de rusar fram i hallen och hänger sig i svansen på första bästa vuxen hund. Ogillas av en del som säger ifrån och andra kan visst tänka sig att leka med de små. Nu känner ju inte de små underverken av sin egen begränsning så de får förpassas tillbaka till valprummet igen efter en stund, när de lekt vilda lekar med några andra hundar. De har bara varit ute en gång för jag tycker det är lite kallt, men nästa vecka tänkte jag att de skulle få vara ute i några femminuterspass. De får inte äta mycket av mamma Cherry nu men det är inte hon som säger ifrån…det är jag, de måste ju hinna avvänjas helt innan de lämnar oss.
Det busas och testas vem som är starkast

Här ligger jag lojt tillbakalutad…..störst, bäst och vackrast…mig är det ingen som rår på smiley
Damon

Dean

Devin

Dezi

Domino

Dominic

Dahlia

Daphne


Puzz Puzz

Dean tar sin leksak och går

Kram tills nästa gång