Den här helgen har vi haft lite uppfödarbesök. Jättekul att visa upp kullen och så roligt och lärorikt att prata hundar och cavalierer i synnerhet.

I fredags var Maria från Dreamchics Kennel hos oss för lite valpgos. Hon har följt denna kullens utveckling intensivt och varit hos oss flera gånger för att se de små växa till sig.


Här är Maria överfallen av gänget!!

Och idag söndag kom Ann-Marie från Chakinoz Kennel och hennes dotter och väninna för att mysa lite med de små. Ann-Marie har ju pappan till valparna så det var extra intressant för henne att se hur kullen såg ut. Kan stolt berätta att de små imponerar på besökarna smileyJa, detta har verkligen varit ett härligt gäng!! Redan på tisdag börjar de dock lämna oss…….då kommer tre familjer för att hämta sina små älsklingar och sen rullar det på tills det bara blir en kvar som stannar hos oss i Kenneln. Det blir tomt utan dem, men också ganska skönt för nu är de snabba när de springer runt alla åtta på tomten. Det är lite svårt för oss tvåbenta att hänga med i svängarna smiley . Jag är också så glad att vi återigen verkat hitta så bra hem till godingarna, eller rättare sagt det är ju valpköparna som hittat till oss. Ja, jag är verkligen nöjd.

Kram till alla som följt utvecklingen på valparna genom att läsa och titta på bilder på de små!!

Ha en bra dag