Mitt förra blogginlägg väckte stort engagemang!! Jag brukar ju länka till facebook och där drog det igång en diskussion angående testa eller inte testa. Jätteintressant tyckte jag och jag är ju som sagt inte övertygad själv hur jag kommer att göra i framtiden. Diskussionen var sansad och många tycker som jag att man får ju göra hur man vill. Vad som däremot gjorde mig väldigt förvånad var att inlägget provocerade några?!? Att någon går igång på sånt här förstår jag faktiskt inte smiley. Bara trist smiley.

När jag ändå håller på så kan jag ju också ta upp avundsjukan i cavaliervärlden.
Även jag har nu drabbats!!
Det finns de som tycker att det är orättvist att jag fick 8 valpar i senaste kullen och dessutom hittat fina hem till dem. Många vittnar om en vikande marknad för valpförsäljning och den har jag inte kännt av med senaste kullen. Tvärtom hade jag inte valpar så det räckte till för de intresserade. Det här betyder ju bara att fler än jag tyckte att denna kombination och dessa valpar var åtråvärda. Nästa gång kan det ju bli helt annorlunda…..Så kära avundsjuka människor, var lugna……jag kommer säkert att få min beskärda del av uppfödarens avigsidor (kejsarsnitt, osålda valpar och allt vad det nu kan vara).

I morgon ska jag och min man påbörja ”SKK:s Uppfödarutbildning” här i Karlstad. Det kommer att ta cirka 1 år att tillsammans med några andra ta sig igenom alla de böcker som ingår. Det ska bli riktigt kul och förståss intressant.

Sen avslutar jag med en ”gulligull”-bild på Dahlia 9,5 veckor (om någon känner sig provocerad av det så får man blunda smiley).

Lilla Dahlia blir hämtad på fredag och då är leveranserna klara för denna gången.

Nu ska jag hålla mig på mattan ett tag och inte ta upp några känsliga ämnen smiley
Ha det så bra