Idag fyller vår drottning Vouges Queen Charmian ”Chanel” 5 år. HippHippHurra!!

Namnet är så passande……hon är verkligen drottningen i vår hundflock och de andra hundarna ser upp till henne och har en stor respekt.

Just nu löper hon och det är livat när hon kör sina ganska grova ”rumptacklingar”. Det är med skräckblandad förtjusning som ungtikarna står ut med den ibland omilda behandlingen. Hanarna som har en avgränsning för tillfället, börjar nog gråta lite under helgen. Det blir ingen parning denna gången!! Chanel har förståss lust, men inte jag, så det får vänta. Förlåt ni som önskade er en valp efter Chanel om några månader.

Nu blir det lugnt ett tag för alla valparna i Cherrykullen (utom en) har lämnat oss. Jag har fått så mycket goa rapporter från valpköparna och alla verkar så nöjda med sina telningar….det värmer, man blir så glad.

Valparna veterinärbesiktigades i tre omgångar för att det skulle passa köparna. Den sista, som skulle till Norge var det lite extra noga med tiden (nya regler angående avmaskning av rävens dvärgbandmask som måste göras av veterinären). Vid sista besöket hos veterinären fick våra Vougesbrudar Chanel och Chic följa med för koll av hjärtan. Båda var UA (utan anmärkning), skönt med nya intyg.

Trots att vi fick två superfina blackandtan-flickor i senaste kullen, så blev jag totalförälskad i en rubyhane!!!

Typiskt mig, nu valde jag med hjärtat och inte hjärnan. Jag hade gärna behållit två, men där blev det stopp 😉 , det finns gränser för min man. Och när jag gick hem från jobbet idag och ”någon” frågade mig hur många hundar jag har nu och 101 dalmatiner nämndes i sammanhanget så………
Ja, man börjar fundera lite över hur man är skapt om jag säger så.

Trevlig Helg