Och så var 2013 tillända och 2014 har inletts. Gamla året slutade i en envis förkylning och nya året påbörjades på samma sätt. Rolf och jag skålade med vatten på nyårsnatten, mer glamoröst än så blev det tyvärr inte smiley .

Förra året var ett ganska bra år för oss. Visserligen jobbade jag alldeles för mycket av olika anledningar, men vi (Rolf och jag) lyckade ändå pussla ihop livet med hundarna på ett bra sätt. Vi fick två fina valpkullar som vi är stolta över. Och i utställningsringarna gick det också relativt bra. Ändå känner jag att 2014 kan bli ännu bättre!!

Några nyårslöften brukar jag inte avge. Sluta röka……hmmmm jag röker ju inte. Äta mindre……ja det löftet borde jag ju ge (väger alldeles för mycket nu) men det löftet gavs inte heller. Däremot tänkte jag en del kring FÖRSTÅELSE. Jag är en känslomänniska och har lätt för att grubbla/undra/försöka förstå. Till vilken nytta?!?

Man kan ju inte ändra på andra än sig själv, så jag ska försöka att inte bli ledsen när jag känner mig missförstådd. Varför försöka förklara för de som inte vill förstå?

Sen ska jag inte lägga så mycket energi på att själv förstå varför andra agerar på ett visst sätt. I hundvärlden kan ord föras vidare på ett tillspetsat sätt, ett förvanskat sätt och ibland ett näst intill oigenkännligt sätt. Varför grubbla över vad andra människor har för syften/motiv? Tänk om man kunde förhålla sig till sånt på ett sätt att man inte brydde sig, så lätt livet skulle bli smiley.

Jag har sagt upp mig på mitt jobb så den siste januari slutar jag. Känns väldigt märkligt när man jobbat 15 år på samma arbetsplats men det ska också bli sååååå himla skönt. Rolf och jag ska ägna oss åt en massa projekt som släpat och sen får vi ju också mycket mer tid för våra älskade hundar. Några kullar hoppas vi på under 2014 också och det börjar redan pirra i kroppen av förväntan.

Vi har fått en hel del julhälsningar från valpköpare. Många har skickat bilder på sina godingar och det värmer så härligt att se hur de små utvecklas. Våra valpar har ju framförallt sålts till svenska hem, men här kommer ett par bilder på Charmdroppensvalpar som gått till våra grannländer.


Detta är Charlie som bor i Köpenhamn. Han är från vår B-kull, mamma är Vouges Charmian och pappa är Clopsville Baileys. Han är kullbror till vår Bowi och nog ser man likheter, de är nu cirka 1,5 år.


Och här har vi lilla Lykke som bor i Norge. Hon är från vår senaste kull med Pringel´s Almost An Angel som mamma och Rabymar Magic Wizard som pappa. Hon förgyller tillvaron för sin familj och gör dem lyckliga smiley.

Önskar er alla ett riktigt härligt 2014