För fyra år sedan fick vi vårt första cert. Det var på My Dog dag 2. Vår lilla juniortik Vouges Queen Charmian ”Chanel” var på sin första officiella tävling och ”skrällde” rejält. Hon hade tidigare blivit BIR-valp och det hade ju gett blodad tand, men att det skulle gå såååå bra hade vi ju inte räknat med. Domare var Göran Bodegård och både Rolf och jag kan än idag minnas hur det kändes när spänningen stegrades och Chanel slutligen blev BIM (Bäst i motsatt kön). Där och då lades grunden för att fortsätta med utställning. Framförallt Rolf blev ju väldigt intresserad smiley . ”Chanel” blev så småningom Champion.

Under helgen var det återigen dags för My Dog och Rolf hade rest ensam med tre hundar. Första dagen ställdes vår norska gutt Liljeskogens Lotus Charmer ”Chase” och Charmdroppens Azalea Dream ”Zally”. Båda fick excellent och Chase fick dessutom CK.

Andra dagen var det dags för ”Chanels” son (pappa är Clopsville Baileys) Charmdroppens Bow Bells ”Bowi” att ställas i juniorklassen. Domare var Ewa Nielsen. På samma sätt som sin mamma ”skrällde” han med att bli bästa Junior, Bästa Hane och sedan BIM. Dessutom blev han kvalificerad till Crufts 2015smiley!!!!!!! Det är bara två svenska kvalificeringstävlingar i år tror jag. Hmmm, kanske ska skicka dit gubben, eller så åker vi båda två, lär vara en upplevelse.

Se sån stil de har smiley

Det här lever man på länge

Kram