Känner mig lite blåst på konfekten just nu smiley .

Vi vill så gärna para våra tikar Charmina och Chakira så vi får vårvalpar. Enligt deras löpschema ska de löpa i februari och det vore ju toppen. Men…..de började löpa i januari. Hanarna besöktes och/eller kom på besök. Vad gör våra tokfior då?? Jo, de stänger av sina löp, d.v.s. går inte in i höglöpet alls så någon parning har det inte blivit.

Har förstått att det inte är helt ovanligt med ”Delad löpning”, men att båda gjorde så här är ju helknasigt. Nu hoppas vi ju att de går igång igen så vi kan få puppisar till våren, men man vet ju aldrig.

Denna snygga hanen hade vi på besök ett par veckor…

Det var jättekul att ha Messi här och på nära håll uppleva hur trevlig han är. Han är från Chadylines Kennel.

Jag har slutat jobba och det kändes jättekonstigt, lite vemodigt, men framförallt härligt och skönt. Just nu håller jag bara på att ”landa i mig själv” efter en slitsam tid med heltidsjobb. Rolf har ju varit hemma på heltid en tid och nu kan vi tillsammans jobba med projekt och dessutom ha mer tid för våra älskade vofsingar.

I eftermiddag åker vi till Värmdö och imorgon ska vi ställa några hundar på Sollentunautställningen. Ska bli kul att se alla fina hundar, 137 st cavalierer är anmälda!!

Ha en bra Alla Hjärtans Dag