Parning…..

Rolf och jag har varit och besökt Lotta i Torsby. Hon har Kennel Niccelias och även hästuppfödning så det var en härlig upplevelse.

Otroligt vackra arabhästar

Flera föl fanns det på gården som bara var sååååå ljuvliga.

Inte bara hästar och hundar utan också katter, tupp och hönor. De sistnämnda skrattade vi åt så vi nästan kiknade.

Tuppen Rune med sina hönor

Fnitterfiorna smiley

De som hade en kärleksdate var Chanel (SE UCH Vouges Queen Charmian) och Colin (Niccelia´s Christopher Lambert). Det har bara gått två veckor, men nog tycker jag att hon skrider fram som en drottning med hög svansföring och är lite märkvärdig. Hmmm, lätt att glömma bort att hon är Skärets drottning i vanliga fall också hihi. Vi hoppas på puppisar iallafall och det är lite extra spännande eftersom Colin är tricolor och det har vi inte parat någon tik med förut. Jag kommer skriva mer om detta senare (och lägga ut bilder på kärleksparet) om hon har tagit sig.

Valpar…..

Jag har varit med på valpfödning hos uppfödarkollegan Maria på Dreamchic. Det är alltid lite nervöst, spännande men också så ”kickande”. Fyra fina B/T valpar blev det. Här en bild då tre kommit till världen, den fjärde kom något senare.

Tack Maria för att jag fick vara med!!

Utställningar……

Rolf har varit med på flera utställningar. I Österbybruk var lille Dick med i valpklass och blev då BIM-valp.

Lille Charmdroppens Dominic som skötte sig så bra

Vår blenheimhane Bowi har lite ”stolpe ut” och samlar Reserv-Cert. Chase har blivit 4:e Bästa Hane på två tävlingar sen jag skrev sist. Här kommer lite bilder från Avestahelgen som duktiga fotografen Lena Svalling Ekdahl tagit.

Härligt att se bilder på att mina killar sköter sig, när man inte har möjlighet att vara med själv smiley

Kram