Ja, det där med löpningar och parningar är inte bara, bara smiley. Våra två tikar Chanel och Cherry (de äldsta) har löpningar som följer skolboken. Men sen är det lite si och så. Chanel, 5,5 år blev ju parad för drygt 3 veckor sedan med härlige Colin 6,5 år och här kommer bilder på snyggingen….

Colin är en genomtrevlig gentleman smiley

Trots att Chanel inte mått illa har jag ändå en känsla av att hon är dräktig, så man är liksom lite extra mån om henne nu hihi.

Drottningen på Skäret….Chanel

Nytagen bild på Chanels dotter Belle som snart blir 2 år. Vackra ögon smiley som man kan drunkna i.

Vi håller tummarna att nya kombinationen blir toppen!!

Sen skulle vi para Charmina, men hon hade en ”blek” löpning bara 4 månader efter sin konstiga löpning i vintras. Rolf åkte iväg med henne för kärleksdate trots allt, men förmodligen var vi för sent ute, så intresse infann sig inte. Nu får vi vänta ett halvår igen innan nytt försök.

Sen började Chakira löpa och hon är riktigt knepig!! Hon torrlöper flera dagar och är jättesvår att läsa av. Vi tog progesterontest redan hennes första synliga löpdag, det visade för lågt, men Rolf reste till Stockholm dag 4. Chakira träffade sin partner dag 4 och 5, men det var lite för tidigt. Dag 6 ringde han runt till djurkliniker i Stockholm för att få ta ett nytt progprov och fick slutligen napp i Danderyd. Resultat optimal parningsdag dag 7 och vips så blev det fint häng både dag 7 och 8. Jag är nu nästan SÄKER på att hon har dold löpning cirka 5 dagar innan det syns….så nu har jag lagt det på minnet.

Vi håller verkligen tummarna för Chakira & Messi att det blir goa fina puppisar. Behandlar även henne på ett omhuldande sätt…..lite löjligt kanske, de har ju nyss parats *lol* …..påminner mig om en historia. Det var den unga damen som steg på en överfull buss, hon frågade en man om han ville resa sig upp för en gravid kvinna. Oja, han studsade upp och frågade hur långt gånget det var. En halvtimma sa en mycket nöjd dam. hehe

Kram