Många tycker att det räcker med sol och värme nu, men inte jag. Jag tycker att det är jätteskönt!! Vi är priviligerade som bor vid Vänern och kan svalka oss när vi vill, dessutom har vi en del stora träd på tomten så både vi och hundarna kan uppsöka skugga lite varstans.

Vi har haft lite besök under sommaren av släktingar och vänner. Då är det uppskattat att bada och i skrivande stund är vattentemperaturen väldigt behaglig. Här kommer några bilder på familjen Lundgren/Damgren……

Nere vid badbryggan

Lille Alvin blir nog en baddare i vattnet snart…..

Lilla Ellen gillar att bada

Även de flesta av hundarna gillar att bada. Våra hundar vistas fritt på vår tomt och när vi inte behöver nyttja avstängningarna så har de cirka 3 000 m2 att röra sig på. Lille Dick, 10 månader, är den som gillar vattnet mest och tar sig en liten simtur dåochdå på egen hand.

Godingen Dick

Dick igen

Och en bild till på minstingen (som ju inte är så liten längre smiley)

Chakira är lite rolig. Hon går i böljan blå om det simmar en and förbi. Jag gillar änder och vill gärna ha dem runt vår lilla halvö, men dogsen verkar tycka att de kommer för nära. Man skulle kunna tro att änderna inte trivs om de blir jagade men det är nästan tvärtom…..när hundarna simmar in till land igen så simmar änderna efter hihi.

Här trivs vi….

Chase

Det glittrar i vattnet

Det har varit utställningar i Köping och Ransäter också och Bowi har samlat på sig ett par Reserv-Cert igen. Det har även gått bra för våra andra killar Chase och Dick. Här kommer några blandade utställningsbilder.

Lille Dick i Köping. (Bilden tagen av Carina Anklev)

Bowi i Köping

Bowi, Rolf och domare Mrs Lucy Koster (kennel Harana). Bilden tagen av Norma Inglis.

Chase i Ransäter

Chase igen

Bowi i Ransäter. (Bilderna från Ransäter tagna av Maria Persson)

Och några undrar nog nu……hur går det med de parade tikarna Chanel och Chakira då?

Hmmmm, med största sannolikhet är Chanel tom!! Jättetrist!! Vi har inte tagit ultraljud eller rönkat, så hon behandlas som en drottning en vecka till. Ibland har under skett.

Jag hoppas och tror att Chakira är dräktig och isåfall blir det rubys och/eller blackandtan puppisar om cirka 4 veckor. Vi ska även para vår urmoder Cherry på hennes nästa löp (troligen mitten augusti) .

Kram