Med frisk, fräsch skogsluft i lungorna och en natt med god sömn, känner jag mig glad!! Hundarna ligger runt omkring mig och snusar så gott efter skogspromenaden smiley. Chakira var nog nöjd med att bli av med oss en stund så hon fick sköta valparna utan inblandning. Jag brukar inte lägga mig i så mycket i vanliga fall, men eftersom de har så olika storlek så hjälper vi den lille så han inte blir bortpuffad. Alla puppisarna mår bra och det känns så himla skönt. Den lille har gått upp bra i vikt och följer sin egen viktkurva.

Hane 1 Lilleman

Lilleman igen

Hane 2

Hane 3

Hane 3…..det ser ut som om…..han ler

De är nu 8 dagar så det dröjer inte allför länge innan de öppnar ögonen och det är ju så fantastiskt. De blir personligheter.

I lördags hade vi besök av uppfödarkollegan Maria på Dreamchic. Hon hade med sig lilla Cayenne som är så supersöt. Vi fotade den lilla prinsessan och flera bilder blev riktigt bra. Maria har lagt upp en del i sin blogg.

Maria och ljuvliga Cayenne

Alltid så kul med besök av Maria, vi pratar hundar, hundar och hundar!!

Och våra egna dogs var också så nöjda med besöket, här får de godis

Ha en bra måndag

Kram