Nu har vi tagit tag i vår uppfödarutbildning igen efter ett sommaruppehåll. Just nu läser vi Juridikboken och det är väldigt viktigt att sätta sig in i vad som gäller när man håller på med uppfödning. Även de som bara parar sin lilla Lisa med grannens fina Pelle kan åka på rejäla smällar om man ska sälja valpar. Något att tänka på kanske.

Vi har haft SKK:s Kennelkonsult här under sommaren ”för inspektion” smiley. Jätteviktigt att de åker ut oanmälda och ser vad man har för hundhållning, tycker jag. Vi höll på med en ommöblering då hon kom så det var ju lite rörigt, men vi fick godkänt på alla punkter……hon var mycket nöjd hur vi hade ordnat för hundarna……SKÖNT.

Efter lite utställningspaus har Rolf varit till Gimo och ställt Bowi och Chase. Båda fick Excellent och CK men ingen Bästa Hane placering.

Vår fine norske gutt Chase klarar att slicka sig på nosen när han går i utställningsringen hihi.
Chase och Rolf
Vår fina Bowi ”in action”

Rolf och Bowi 💕

Det är snälla Carina Anklev som tagit de fina bilderna.

Vi har också parat vår älskade Cherry under sommaren. Det har gått drygt fem veckor nu och hon är dräktig❗️❗️❗️ Det ska bli sååååå spännande. Vår nallebjörn är parad med eleganten Bowi och det är första gången som vi vågar para över färggränserna. Det är svårt att hitta helfärgade hanar att para med som inte alla andra använder också och genpolen verkar bli smal. Så denna kombinationen Cherry/Bowi blir unik. Visst kan det bli rubysar med mycket vitt men de är ju söta också och det är ju sällskapshundar man säljer.
Älskade Cherry, vår underbara avelstik ❤️
Detta är Zally 2 år som vi sparade från Cherrys första kull

Detta är Dick 1 år som vi sparade från Cherrys andra kull

Och nuvarande valparna i Chakira/Messi kullen mår toppen……

Tittut säger lillkillen……

Kram