Att fota valpar är kul men svårt smiley.
Några av valparna gör sig bra på bild, medan andra är bättre live. Några spärrar upp ögonen, medan andra bara vill blunda.

Fortfarande sover de små 16-dagarspuppisarna mesta tiden, men de börjar resa sig upp mer och mer och om mamma Cherry inte hunnit med tvättningen så kravlar de iväg i ett hörn i valplådan för att uträtta sina behov. Jag byter och byter deras underlag så de alltid ska ha det torrt och fint, men det är ett kärt bestyr.

Här är hela gänget samlat…..de sover helst tätt ihop.

Och sen lite foton på dem var och en, med blandat resultat. Några är trötta och blöta, då de nyss är tvättade av mamma Cherry. Någon har bara en bild medan de pigga, fotogenica har flera. Börjar med tikarna…..


Och sen bilder på de fyra hanarna…….

Nej, nu vill vi sova igen zzzzzzzzzz