Så har de tre mörka snyggingarna i Chakiras kull flyttat till sina nya hem. Först ut på dagen 8 veckor, var Charmdroppens Eyepaint som bara skulle flytta drygt en mil till Karlstad. Nya matte Lotta var lycklig och lite pirrig…. jag glömde förståss fota dem när de for, men här är ett foto på telningen i nya hemmet.


Sen var det Cathrin som kom och hämtade Charmdroppens Elegance. Hon har tidigare köpt en rubyhane från vår A-kull så hennes Gucci får en lillebror. Jättekul när valpköparna återkommer!!
Cathrin med sin lille telning när han lämnade oss för att bosätta sig i Arvika.

Och sist var det lille Charmdroppens Escapade som lämnade oss. Rolf levererade honom till hans nya hem i Kungsbacka.


Alla tre har kommit till fantastiskt fina hem och det känns så skönt.

Under helgen har Rolf varit på utställning i Växjö. Han hade två hundar med sig, Bowi och Dick. På lördagen vann Bowi Öppna Klassen med CK och Dick fick en mycket konstig bedömning (som vi försöker förtränga). På söndagen blev Bowi fyra i ÖK med CK och Dick blev tvåa i Juniorklassen med CK. Några bilder på våra pojkar från utställningshelgen har jag inte men här är ett par andra……

Dick som är 14 månader

Bowi som är 2 år och 3 månader. Han har tre Cert före tvåårsåldern men behöver ett till nu för att bli Champion. Det är svårt för det finns många fina pojkar i utställningsringarna.

Jag var hemma denna helgen och tog hand om de övriga stora och små fyrbenta godingarna.

De sju valparna i Cherrys nuvarande kull mår bara bra och kommande helg ska de visas upp för hugade spekulanter. Jag ska försöka ta bilder på var och en innan dess.

Ha det bra tills nästa gång