Ja, nu är valparna redan 4 veckor. Tänk vad de har utvecklats mycket senaste veckan smiley.
De har kommit upp på benen och vandrar omkring i valprummet eller i valphagen (som står i allrummet). Vi växlar lite mellan dessa utrymmen så de får miljöträning ibland och lugn och ro ibland. De har också börjat med lite annan mat än mamma Cherrys goa dryck.

Under några dagar har vi visat upp de små för valpspekulanter. Det är lite tidigt…..vi brukar inte visa upp dem förrän de är 4 – 5 veckor, före det kan det vara lite svårt att hålla de små vakna någon längre stund smiley. Men det passade ändå bäst så, för kommande helg är jag på Cavaliersällskapets hälsoseminarium i Upplands Väsby. Alla som varit här de senaste dagarna har iallafall valt ut sin egen lilla telning och alla puppisar kommer till så fina hem. En tik och en hane är fortfarande otingade. Men jag tycker bestämt att tiken har en tatuering på magen….det står visst….MIN…, men det måste vara osynligt bläck för Rolf ser ingen tatuering alls.

Igår och idag har jag tagit lite blandade bilder……

Igår såg det ut såhär vid matdags…..först ganska ordnat

Sen spårade det ur rejält, en del vill ligga i maten

Bulldozern tar för sig hihihi

Igår vägde vi alla och nu skiljer det en del i storlek. De tre tikarna väger mest, 985 gr – 1200 gr och hanarna väger 777 gr – 960 gr. Men de växer så det knakar.

Igår klippte vi 126 små bebisklor också och det var nödvändigt för de är såååå vassa.

Idag blandade vi i A-fil i deras mat och herregud så de såg ut efteråt, så vi var tvugna att bada tassar och mage.

Nedan följer lite bilder på vakna lekande valpar, stillsamma fundersamma valpar och sovande valpar…..
Tittut!!!
Och sen tog jag en bild på min goa Dick också. Han är drygt ett år nu och är från mamma Cherrys förra kull

Kramiz till er alla