I morgon är Cherrys bebisar sex veckor. Det är en helt fantastisk ålder och man kan studera de små hur länge som helst…..det tröttnar man aldrig på. Men det är också lite mer arbetssamt att städa efter godingarna, för det har mamma Cherry tröttnat på nu.

Det finns ingen ledig valp kvar i denna kullen längre, men vår rubytik Zally löper nu och paras i dagarna med min favorit blackandtankille Harry. Ja, han är faktiskt redan på besök här hos oss och i morse blev det ett fint häng. Till er som redan visat intresse för kommande kull/kullar vill jag bara säga att jag sparar era mail (så vet jag när ni hört av er också), men jag vill inte ha någon speciell kölista för det finns så mycket som kan hända ”på vägen”.

Och här lite bilder på de busiga juvelerna……
Ha en bra dag alla nuvarande valpköpare, alla kommande valpköpare och naturligtsvis alla andra som tar sig en titt i min blogg smiley